Bilete Hoțul din Pendulă - Comedie de Dario Fo - 17 feb, ora 19:00 - Teatrul Excelsior

Hoțul din Pendulă - Comedie de Dario Fo

Teatrul Excelsior, București

sâmbătă, 17 februarie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

“Hoțul din pendulă” este o producție a Teatrului Stela Popescu București, găzduită de Teatrul Excelsior

          „Hoțul din pendulă” vorbește despre devalorizarea sentimentelor în viața de cuplu și amendează egoismul fără remușcări care ne împinge spre aventura extraconjugală. Scrisă cu un sarcasm iute într-o Italie a anilor 1950 bigotă și tradiționalistă în care divorțul era interzis, iar menținerea aparențelor era ridicată la nivel de religie, piesa este complet valabilă și astăzi.

             Un hoț este „deranjat” de la furat de două perechi de amanți care se dovedesc a fi soți încrucișați. Eforturile pe care aceștia le fac pentru a-și ascunde minciunile și tensiunile alimentate de secrete cresc treptat într-o spirală delirantă de comic de situație.  Pe lângă dramele conjugale, vina bietului hoț pălește cu desăvârșire. Martor forțat al acestor trădări, ascuns într-un ceas cu pendulă, el câștigă simpatia și râde împreună cu publicul de neajunsurile civilizației moderne.

             Vă invităm la un spectacol scris de Dario Fo, câștigător al Premiului Nobel pentru Literatură, o seară cu ritm lejer și neforțat, cu mult umor și sarcasm, la finalul căreia ne vom pune întrebarea: „Noi de cine râdem ? – De noi înșine!”

 

ECHIPA DE CREAȚIE:

Regia și scenografia: Alexandru Grecu

Asistent scenografie: Delia - Diana Ghizdăveț  

Traducerea în limba română: Ion Diviza   

DISTRIBUȚIA:

Hoțul – Cristi Neacșu

Soția hoțului – Cristina Danu

Bărbatul – Sorin - Aurel Sandu

Femeia – Crina Matei

Ana – Irina Cărămizaru

Antonio – Cătălin Frăsinescu

            

Acces 14 +

Durată: 1 oră și 30 de minute, fără pauză


Premiera: București, 14/15 iulie 2023, ora 19:00 - Palatul Național al Copiilor, Sala Mică

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.